Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Even voorstellen

Liefting Schermer auto's is al sinds 1996 dé specialist in automobielen en heeft sinds 2014 een nieuwe eigenaar; Ron Groot.

Ron

Ron is al vanaf 2005 werkzaam in de autobranche en heeft in het jaar 2014 Liefting Schermer Auto's overgenomen. Hij houdt zich vooral bezig met het managen van het bedrijf, het in- en verkopen van auto's maar ook is hij nog vaak te vinden onder een motorkap!

Ron is in het bezit van het diploma eerste autotechnicus / APK keurmeester, Airco diagnose specialist, Hybridesystemen en het diploma motormanagement. Ook heeft hij verschillende certificaten waar onder ABS, ESP, EPD en Aircosystemen. Ron heeft daarnaast ook nog veel cursussen gedaan van Hyundai en Mitsubishi.

Kevin

Kevin sleuteld sinds 2004 aan auto’s. Om van alle veranderingen en technieken op de hoogte te blijven volgt hij regelmatig cursussen.

Kevin is in het bezit van het diploma eerste autotechnicus / APK keurmeester, Hybride specialist en het diploma Hyundai master. Momenteel is Kevin bezig met opleiding HBO Electrotechiek in Amsterdam. Hij is de hoofdmonteur en storingstechnicus bij Liefting Schermer Auto's en in bezit van de certificaten  ABS, ESP, EPD, Hybride en aircosystemen. Ook heeft Kevin cursussen gedaan van Citroën en Peugeot.

Bob

Bob is automonteur, is sinds 2011 werkzaam in de autobranche en heeft het diploma Eerste Autotechnicus behaald. Momenteel is hij bezig met de cursus Hybride Voertuigen en wil hij na zijn opleiding het diploma APK keurmeester behalen. Natuurlijk wordt Bob ook regelmatig bijgeschoold van de nieuwste technologie binnen te automotive.

Sander

Sander is onze poetsexpert met zijn 30 jaar ervaring is hij gespecialiseerd in het grondig opknappen van automobielen. Bij nieuwe voertuigen worden er ook nieuwe laksoorten gebruikt, Sander is hier altijd van op de hoogte zodat hij ook deze perfect kan behandelen. Ook is hij regelmatig onze rechterhand in de werkplaats.

Huub

Huub is vanaf 2016 onze monteur in opleiding en wij leiden hem momenteel op tot eerste autotechnicus. Op het Horizoncollege Heerhugowaard volgt Huub zijn studie waarbij hij vier dagen bij ons in de garage werkt.

Klanten aan het woord

Super goede service. Contact heel vriendelijk en duidelijk. En ondanks dat de garantieperiode net afgelopen was kostte de reparatie helemaal niets. Dat is pas super service. Absoluut aan te raden

Richard Koning

Wij zijn zeer tevreden en hele aardige mensen.

A. Kager

Bijzonder vakkundige garage, De auto werd APK gekeurd, 9.00 uur gebracht, 11.00 uur gebeld voor toestemming om de benodigde reparaties uit te voeren en om 13.00 uur stond de auto alweer goedgekeurd klaar. Liefting Schermer is al vele jaren onze vaste garage, Vakmensen, met liefde voor de auto!

Marieke

Heb gebeld met de mannen met de vraag of mijn uitlaat gefixt kon worden. Aangegeven dat mijn auto momenteel heel belangrijk is voor mij. Ondanks de drukte kon mijn auto wel even tussendoor en binnen een paar uur stond mijn auto alweer klaar. Hele fijne service en gezellige sfeer bij de garage. De persoonlijke aanpak waardeer ik ook enorm.

Ber de Wit

Aardige mensen. Betrouwbaar ... als iets (nog) niet nodig is ..... doet men het ook niet. Ben al jaren heel tevreden.

Cees Smit

Zeer snelle hulp geboden! Topservice! Hele fijne garage!

Maaike

Zeer tevreden over de service en ontzettend blij met de auto. Aantrekkelijke en eerlijke prijzen. Zeker een aanrader hier te kijken!

Melissa

Een eerlijke en goede begeleiding bij het uitzoeken van onze occasion, ook na de aanschaf een goede service bij vragen of advies. Wilt u een een mooie en degelijke service? Ga dan langs bij deze heren!

Bernard

Vanwege een langzaam leeglopende band kreeg ik niet alleen nieuwe banden, maar ook vakkundig advies. Echte toppers bij Liefting Schermer, die je altijd ontzettend vriendelijk te woord staan en uitstekend meedenken. En waar je altijd van op aan kunt!

Marieke

In januari een Peugeot 308 aangeschaft bij Liefting. Helemaal blij namen we de auto mee naar Texel. Eenmaal in den helder kregen we storing. Gelijk gebeld en werd de volgende dag keurig afgehandeld ism met een Texelse garage. Na enige tijd gereden te hebben kregen we weer kuren. Ook dit werd keurig opgelost. Nu was het wel allemaal opgelost dachten, maar toch nog 2x kuren gehad. We baalden enorm. Dit waren dingen die niet perse opgelost hoefde te worden, maar waar Liefting ons toch weer in tegemoet is gekomen. Wij kunnen dus ondanks de pech die we hebben gehad alleen maar positief zijn over het bedrijf. Goeie service en welwillend het samen op te lossen. Wijntijden hier zeker een volgende auto weer kopen. Al hopen we met deze auto nog wel even te rijden????

Natasja en Richard Beijert

Onze locatie

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top