Vandaag open van 08:30 tot 17:30 We zijn 31-05 weer open om 08:30
01-06 Gesloten gesloten

Even voorstellen

Liefting Schermer auto's is al sinds 1996 dé specialist in automobielen. Sinds 2014 is Ron Groot eigenaar van de garage en heeft hij altijd een mooi team om zich heen.

Ron

Ron is al vanaf 2005 werkzaam in de autobranche en heeft in 2014 Liefting Schermer Auto's overgenomen. Hij houdt zich vooral bezig met het managen van het bedrijf en het in- en verkopen van auto's. Toch is hij ook nog vaak te vinden onder een motorkap!

Ron is in het bezit van meerdere diploma’s. Zo is hij bijvoorbeeld Eerste autotechnicus, APK-keurmeester en airco diagnose specialist. Ook heeft hij de diploma’s Hybridesystemen en Motormanagement. Bovendien heeft Ron verschillende certificaten, waaronder ABS, ESP, EPD en Aircosystemen. Tenslotte heeft Ron meerdere cursussen gevolgd van Hyundai en Mitsubishi.

Bob

Bob is automonteur en sinds 2011 werkzaam in de autobranche. Hij heeft de diploma’s Eerste autotechnicus en APK-keurmeester behaald. Ook heeft hij de cursus Hybride Voertuigen gevolgd. Uiteraard wordt ook Bob regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technologie binnen de automotive.

Sander

Sander is onze poetsexpert. Met zijn 30 jaar ervaring is hij gespecialiseerd in het grondig opknappen van automobielen. Sander is altijd op de hoogte van de nieuwste laksoorten die bij nieuwe voertuigen worden gebruikt. Zo weet u zeker dat hij alle auto’s perfect kan behandelen. Sander is ook regelmatig onze rechterhand in de werkplaats.