Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Even voorstellen

Liefting Schermer auto's is al sinds 1996 dé specialist in automobielen en heeft sinds 2014 een nieuwe eigenaar; Ron Groot.

Ron Groot

Ron is al vanaf 2005 werkzaam in de autobranche en heeft in het jaar 2014 Liefting Schermer Auto's overgenomen. Hij houdt zich vooral bezig met het managen van het bedrijf, het in- en verkopen van auto's maar ook is hij nog vaak te vinden onder een motorkap!

Ron is in het bezit van het diploma eerste autotechnicus / APK keurmeester, Airco diagnose specialist, Hybridesystemen en het diploma motormanagement. Ook heeft hij verschillende certificaten waar onder ABS, ESP, EPD en Aircosystemen. Ron heeft daarnaast ook nog veel cursussen gedaan van Hyundai en Mitsubishi.

Kevin van den Berg

Kevin sleuteld sinds 2004 aan auto’s. Om van alle veranderingen en technieken op de hoogte te blijven volgt hij regelmatig cursussen.

Kevin is in het bezit van het diploma eerste autotechnicus / APK keurmeester, Hybride specialist en het diploma Hyundai master. Hij is de hoofdmonteur en storingstechnicus bij Liefting Schermer Auto's en in bezit van de certificaten  ABS, ESP, EPD, Hybride en aircosystemen. Ook heeft Kevin cursussen gedaan van Citroën en Peugeot.

Bob van Riet

Bob is automonteur en heeft het diploma voor tweede autotechnicus behaald. Momenteel is hij in opleiding voor eerste autotechnicus en bezig met de cursus hybride voertuigen. Sinds 2011 is hij werkzaam in de autobranche en wil hij na zijn opleiding het diploma APK keurmeester behalen. Natuurlijk wordt Bob ook regelmatig bijgeschoold van de nieuwste technologie binnen te automotive.

Sander van der Laan

Sander is onze poetsexpert met zijn 30 jaar ervaring is hij gespecialiseerd in het grondig opknappen van automobielen. Bij nieuwe voertuigen worden er ook nieuwe laksoorten gebruikt, Sander is hier altijd van op de hoogte zodat hij ook deze perfect kan behandelen. Ook is hij regelmatig onze rechterhand in de werkplaats.

Huub de Vries

Huub is onze stagiare vanaf januari 2016 en wij leiden hem momenteel op tot eerste autotechnicus. Op de Horizoncollege Heerhugowaard volgt Huub momenteel zijn studie waarbij hij twee dagen bij ons in de garage werkt.

Klanten aan het woord

Tineke Hoogeveen

Jan Maarten

Nijman

Beentjes Groentebroers

Maarten

Aannemingsbedrijf D Teerenstra

Peter van der slooten

De beurs

Linda en Bertus

Marc Pieneman

Onze locatie

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top