Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Werkplaats

Wij beschikken over een werkplaats met alle benodigdheden om u te voorzien van alle services. 

Met drie bruggen, een remmenbank, aircoservicestation en de nieuwste technologie om auto's uit te lezen is onze werkplaats uitstekend uitgerust met de modernste apparatuur. Ons technisch personeel kan uw auto voorzien van een nieuwe APK, nieuwe banden, servicebeurt uitvoeren en hebben wij de mogelijkheid om alle storingen te verhelpen.

Slimme werkplaats

Wij maken gebruik van de nieuwste slimme appartuur om een zo goed mogelijke services te kunnen bieden. Wij maken onder andere gebruik van een Bosch KTS systeem waarmee we direct in verbinding staan met de fabrikant van uw auto waardoor je (bijna) nooit meer terug hoeft naar de dealer. 

Met onze slimme apparaten kunnen wij bijvoorbeeld de software van de auto updaten, sleutels en trekhaken inleren en nieuw geplaatste onderdelen programmeren.

Gestrand met uw auto?

Het is erg vervelend om pech onderweg te krijgen. Mocht dit onverhoopt wel gebeuren bieden wij u de mogelijkheid uw auto op locatie* op te halen zodat wij uw auto in de werkplaats kunnen repareren. U kunt ons bereiken op 0251-65 63 34.

 * hier zijn mogelijke kosten aan verbonden, uitsluitend in Nederland

Kom in contact

Klanten aan het woord

Super goede service. Contact heel vriendelijk en duidelijk. En ondanks dat de garantieperiode net afgelopen was kostte de reparatie helemaal niets. Dat is pas super service. Absoluut aan te raden

Richard Koning

Wij zijn zeer tevreden en hele aardige mensen.

A. Kager

Bijzonder vakkundige garage, De auto werd APK gekeurd, 9.00 uur gebracht, 11.00 uur gebeld voor toestemming om de benodigde reparaties uit te voeren en om 13.00 uur stond de auto alweer goedgekeurd klaar. Liefting Schermer is al vele jaren onze vaste garage, Vakmensen, met liefde voor de auto!

Marieke

Heb gebeld met de mannen met de vraag of mijn uitlaat gefixt kon worden. Aangegeven dat mijn auto momenteel heel belangrijk is voor mij. Ondanks de drukte kon mijn auto wel even tussendoor en binnen een paar uur stond mijn auto alweer klaar. Hele fijne service en gezellige sfeer bij de garage. De persoonlijke aanpak waardeer ik ook enorm.

Ber de Wit

Aardige mensen. Betrouwbaar ... als iets (nog) niet nodig is ..... doet men het ook niet. Ben al jaren heel tevreden.

Cees Smit

Zeer snelle hulp geboden! Topservice! Hele fijne garage!

Maaike

Zeer tevreden over de service en ontzettend blij met de auto. Aantrekkelijke en eerlijke prijzen. Zeker een aanrader hier te kijken!

Melissa

Een eerlijke en goede begeleiding bij het uitzoeken van onze occasion, ook na de aanschaf een goede service bij vragen of advies. Wilt u een een mooie en degelijke service? Ga dan langs bij deze heren!

Bernard

Vanwege een langzaam leeglopende band kreeg ik niet alleen nieuwe banden, maar ook vakkundig advies. Echte toppers bij Liefting Schermer, die je altijd ontzettend vriendelijk te woord staan en uitstekend meedenken. En waar je altijd van op aan kunt!

Marieke

In januari een Peugeot 308 aangeschaft bij Liefting. Helemaal blij namen we de auto mee naar Texel. Eenmaal in den helder kregen we storing. Gelijk gebeld en werd de volgende dag keurig afgehandeld ism met een Texelse garage. Na enige tijd gereden te hebben kregen we weer kuren. Ook dit werd keurig opgelost. Nu was het wel allemaal opgelost dachten, maar toch nog 2x kuren gehad. We baalden enorm. Dit waren dingen die niet perse opgelost hoefde te worden, maar waar Liefting ons toch weer in tegemoet is gekomen. Wij kunnen dus ondanks de pech die we hebben gehad alleen maar positief zijn over het bedrijf. Goeie service en welwillend het samen op te lossen. Wijntijden hier zeker een volgende auto weer kopen. Al hopen we met deze auto nog wel even te rijden????

Natasja en Richard Beijert

Onze locatie

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top