Vandaag zijn wij gesloten We zijn 22-04 weer open om 08:30

Werkplaats

Onze werkplaats is uitstekend uitgerust met de modernste apparatuur. Zo hebben wij inmiddels vier bruggen, een remmenbank, een aircoservicestation en de nieuwste technologie om auto’s uit te lezen.

Wat betekent dat voor u? Dat wij u alle services die u nodig heeft kunnen aanbieden. Van nieuwe banden tot een servicebeurt en van een nieuwe APK tot aan het verhelpen van storingen.

Slimme werkplaats

Nieuwe, slimme apparatuur helpt ons bij de uitvoering van ons werk. Wij maken onder andere gebruik van een Bosch KTS-systeem waarmee we direct in verbinding staan met de fabrikant van uw auto. Hierdoor hoeft u bijna nooit meer terug naar de dealer. 

Ook kunnen wij met onze slimme apparaten bijvoorbeeld de software van uw auto updaten, sleutels en trekhaken inleren en nieuw geplaatste onderdelen programmeren.

Ketting vervangen

Audi, BMW, Volkswagen, Citroën, Peugeot

Een distributie ketting van een auto is in principe onderhoudsvrij. Maar helaas blijkt dit niet altijd zo te zijn. Wij hebben ruime ervaring met het vervangen van distributiekettingen. Al het gereedschap dat hierbij nodig is hebben wij in huis zodat wij de ketting van uw auto kunnen vervangen.

Helaas is dit altijd een kostbare reparatie omdat een distributieketting ver weg in de motor zit gestopt en dit uiterst nauwkeurig gedaan moet worden, waardoor dit erg veel tijd kost.

Voor informatie of prijzen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Direct ingespoten motors

Peugeot, Citroën, THP

Een veel voorkomend probleem bij direct ingespoten motoren is dat de inlaat kleppen verkoold raken, dit komt vaak door de EGR klep of door een lekkende turbo.

Ook dit kunnen wij netjes en voor een scherpe prijs, oplossen.

U kunt hiervoor altijd even bellen of mailen voor een scherpe offerte.

Gestrand met uw auto?

Autopech komt nooit gelegen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto op locatie op te laten halen zodat wij uw auto in de werkplaats kunnen repareren. U kunt ons bereiken op 0251-65 63 34.

Aan deze service zijn mogelijke kosten verbonden. De service geldt uitsluitend in Nederland.