Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Blije gezichten

Wij doen er alles aan om iedereen met een lach weer te vertrekken bij onze garage, en dit lukt ons bijna altijd! Lees hieronder hoe onze service ervaren wordt!

Nijman

Top bedrijf met vriendelijke mensen. Ze nemen echt de tijd voor je.

Beentjes Groentebroers

Top bedrijf staan altijd voor ons klaar. Ze zorgen ervoor dat de wagens bij problemen de volgende dag weer rijden. Als ze daar voor moeten overwerk is dat geen probleem. super mannen!!! Ga zo door

Maarten

hele fijne mensen met een vrolijk gezicht

Aannemingsbedrijf D Teerenstra

Zeer goede contacten staan altijd klaar goede kwaliteit prijs verhouding

Peter van der slooten

Zeer fijn en vriendelijk autobedrijf. Ik heb er 2 voertuigen gekocht. En ben daar erg tevreden over. Ook het onderhoud gebeurt zeer netjes en altijd in overleg en ze denken met je mee!

De beurs

Een zeer goede service en een keurig herstel een top garage en super monteurs

Linda en Bertus

Bijzonder fijn bedrijf, neemt de tijd en veel uitleg, goede service en sterk hulpzaam team, ga zo door Ron.

Marc Pieneman

Ben hier op vakantie en kreeg storingsmelding in auto, kon meteen terecht en na uilezen data, bleek er niets aan de hand. Hoefde hiervoor niets af terekenen. Wat een topservice!!! Hier kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen.

Miranda

Al jaren vaste klant. Goede en vriendelijke service. Auto rijdt altijd weer perfect. Een garage waar je weet waar je aan toe bent qua kosten. Geen blah blah...

J. Glim

Fijn bedrijf met goeie en snelle service en een prettig contact met de werknemers. Ook zeer behulpzaam bij het meedenken en zoeken naar nieuwe auto's die je als klant zoekt. Als bedrijf zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top