Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Blije gezichten

Wij doen er alles aan om iedereen met een lach weer te vertrekken bij onze garage, en dit lukt ons bijna altijd! Lees hieronder hoe onze service ervaren wordt!

Tineke Hoogeveen

Top garage

Jan Maarten

Half jaar geleden een BMW 3-serie gekocht en rij er nog steeds met plezier in rond. Je krijgt hier gewoon eerlijke service en als er met een auto wat is dan zegt Ron dat ook eerlijk. Geen bedrijf met 3 administratieve krachten en een glanzende strakke kantoorbalie maar gewoon echte sleutelaars die de tijd nemen voor je wagen. Topbedrijf!

Nijman

Top bedrijf met vriendelijke mensen. Ze nemen echt de tijd voor je.

Beentjes Groentebroers

Top bedrijf staan altijd voor ons klaar. Ze zorgen ervoor dat de wagens bij problemen de volgende dag weer rijden. Als ze daar voor moeten overwerk is dat geen probleem. super mannen!!! Ga zo door

Maarten

hele fijne mensen met een vrolijk gezicht

Aannemingsbedrijf D Teerenstra

Zeer goede contacten staan altijd klaar goede kwaliteit prijs verhouding

Peter van der slooten

Zeer fijn en vriendelijk autobedrijf. Ik heb er 2 voertuigen gekocht. En ben daar erg tevreden over. Ook het onderhoud gebeurt zeer netjes en altijd in overleg en ze denken met je mee!

De beurs

Een zeer goede service en een keurig herstel een top garage en super monteurs

Linda en Bertus

Bijzonder fijn bedrijf, neemt de tijd en veel uitleg, goede service en sterk hulpzaam team, ga zo door Ron.

Marc Pieneman

Ben hier op vakantie en kreeg storingsmelding in auto, kon meteen terecht en na uilezen data, bleek er niets aan de hand. Hoefde hiervoor niets af terekenen. Wat een topservice!!! Hier kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top