Vandaag gesloten

Blije gezichten

Wij doen er alles aan om iedereen met een lach weer te vertrekken bij onze garage, en dit lukt ons bijna altijd! Lees hieronder hoe onze service ervaren wordt!

J. Glim

Fijn bedrijf met goeie en snelle service en een prettig contact met de werknemers. Ook zeer behulpzaam bij het meedenken en zoeken naar nieuwe auto's die je als klant zoekt. Als bedrijf zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking.

Wendy

Altijd zeer behulpzaam en voeren het werk secuur uit. Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf!

Iwan

Heb een paar weken geleden een Honda Civic bij Liefting Schermer gekocht. Een hele prettige auto en keurig verzorgd. Contact met Ron was ook aangenaam en de auto bevalt nog steeds goed. Hartelijk bedankt!

Jaron

Vorige week mijn nieuwe audi a4 b7 3.2 v6 quattro opgehaald, ontzettend tevreden over de service en de kwaliteiten van dit bedrijf! Anderhalf uur voor gereden maar was het meer dan waard! Dikke aanrader.

Michael Lemette

Simpelweg een top bedrijf, gerund door mensen met passie en die ouderwets hart voor hun vak hebben. Ik heb de medewerkers en met name de eigenaar Ron leren kennen als betrouwbaar, vakkundig, toegewijd en zeer begripvol. De prijzen die ze hanteren zijn eerlijk en markt conform en ze zullen je geen verkooppraatje voorhouden. Je krijgt gewoon eerlijke en transparante informatie. Auto's worden mooi en schoon opgeleverd en alle gemaakte afspraken worden tot op de letter nagekomen en meer.
Kortom, Liefting Schermer is de 'go to place' voor occasions en reparaties en de eerste plek waar je moet kijken wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tweedehands auto.

Elise Bosman

Ik ben super tevreden over Ron en Bob en de rest van de mannen! Ik kon zo terecht en over de autowerkzaamheden hield Ron mij goed op de hoogte. Ik kreeg zelfs schokkende foto's te zien hoe mijn auto uit elkaar lag :) haha en druk gewerkt aan de auto. Net bij ophalen is mijn auto, schoon en opgefrist zelfs. Vakmannen, ben erg blij met ze! Groetjes Elise Bosman

Leonie Kuijs

Het is er altijd druk, maar Ron weet altijd wel even een gaatje in zijn strakke planning te vinden voor een noodklusje tussendoor. Hij werkt snel, vakkundig en voor een eerlijke prijs. Ik zou iedereen aan raden om naar Liefting Schermer Auto's te gaan!

Ger Dekker

Wij hadden gekeken bij dit bedrijf via internet naar een andere auto,maar we werden zo spontaan en vriendelijk geholpen toen we daar waren door Ron Groot dat het meteen klikte we hadden een goed gevoel over de auto en de tweede keer dat we kwamen hadden we dat ook nog ,een nette prijs voor mijn inruil wagen alles besproken en de auto aangeschaft 14dagen later opgehaald
Daar stond hij spik en span alles keurig in orde alle afspraken waren prima uitgevoerd
helemaal top ,alles afgerond en weg gereden O de spiegel deze was vernieuwd er was een stukje uitgebroken dus een nieuwe rand er in ,maar nu trilden de spiegel en kwam niet in de goede stelrichting wij gelijk weer terug .
Ron er even naar gekeken nou dat is niet goed er werd gelijk een hele nieuwe besteld
Niks geen gezeur prima dus wij zijn zeer te vreden over dit bedrijf daar kunnen de merk dealer nog wat van leren .
Fam Dekker

Mark de Jager

Al bij de aanschaf van mijn eerste auto heeft liefting schermer waargemaakt wat zij beloven en dat schept een enorm vertrouwen in je garage. Daarom is ook mijn tweede auto bij liefting schermer gekocht. Ron geeft je een eerlijk advies, geeft vertrouwen aan je, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt en is bovenal een heel aardig persoon. Samen met zijn team is het een aanwinst voor Castricum. Ga zo door!

Pieter Groot

Liefting Schermer Auto's heeft mijn bedrijf voorzien van een bijna nieuwe Renault Twingo.
Ze hebben de auto super strak bestickerd en helemaal glimmend, met een nieuwe APK en een grote beurt afgeleverd.

Het is een leuk en hardwerkend team en ik kom graag op de koffie!

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top