Vandaag open van 8.30 tot 17.30

Blije gezichten

Wij doen er alles aan om iedereen met een lach weer te vertrekken bij onze garage, en dit lukt ons bijna altijd! Lees hieronder hoe onze service ervaren wordt!

Peter van der slooten

Zeer fijn en vriendelijk autobedrijf. Ik heb er 2 voertuigen gekocht. En ben daar erg tevreden over. Ook het onderhoud gebeurt zeer netjes en altijd in overleg en ze denken met je mee!

De beurs

Een zeer goede service en een keurig herstel een top garage en super monteurs

Linda en Bertus

Bijzonder fijn bedrijf, neemt de tijd en veel uitleg, goede service en sterk hulpzaam team, ga zo door Ron.

Marc Pieneman

Ben hier op vakantie en kreeg storingsmelding in auto, kon meteen terecht en na uilezen data, bleek er niets aan de hand. Hoefde hiervoor niets af terekenen. Wat een topservice!!! Hier kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen.

Miranda

Al jaren vaste klant. Goede en vriendelijke service. Auto rijdt altijd weer perfect. Een garage waar je weet waar je aan toe bent qua kosten. Geen blah blah...

J. Glim

Fijn bedrijf met goeie en snelle service en een prettig contact met de werknemers. Ook zeer behulpzaam bij het meedenken en zoeken naar nieuwe auto's die je als klant zoekt. Als bedrijf zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking.

Wendy

Altijd zeer behulpzaam en voeren het werk secuur uit. Al jaren zeer tevreden over dit bedrijf!

Iwan

Heb een paar weken geleden een Honda Civic bij Liefting Schermer gekocht. Een hele prettige auto en keurig verzorgd. Contact met Ron was ook aangenaam en de auto bevalt nog steeds goed. Hartelijk bedankt!

Jaron

Vorige week mijn nieuwe audi a4 b7 3.2 v6 quattro opgehaald, ontzettend tevreden over de service en de kwaliteiten van dit bedrijf! Anderhalf uur voor gereden maar was het meer dan waard! Dikke aanrader.

Michael Lemette

Simpelweg een top bedrijf, gerund door mensen met passie en die ouderwets hart voor hun vak hebben. Ik heb de medewerkers en met name de eigenaar Ron leren kennen als betrouwbaar, vakkundig, toegewijd en zeer begripvol. De prijzen die ze hanteren zijn eerlijk en markt conform en ze zullen je geen verkooppraatje voorhouden. Je krijgt gewoon eerlijke en transparante informatie. Auto's worden mooi en schoon opgeleverd en alle gemaakte afspraken worden tot op de letter nagekomen en meer.
Kortom, Liefting Schermer is de 'go to place' voor occasions en reparaties en de eerste plek waar je moet kijken wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tweedehands auto.

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top